Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Αποπεράτωση προαυλίου Έκκλησίας

Τα Εργα της Πλακόστρωσης προχωράνε...
Αγαπητoi χωριανοί και φίλοι, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι στίς 17-06-2009 ξεκίνησαν τα έργα πλακόστρωσης και επενδύσεως των πεζουλιών του προαυλίου της Εκκλησίας.

Τα μαστόρια Τριανταφυλλάκης Παναγιώτης και Υιός Ιωάννης έπιασαν και πάλι δουλειά. Με την επιμονή τους και δεξιοτεχνία τους μας δίνουν πάντοτε το καλύτερο δυνατό..!!!





Οι ολοκλήρωσή του τον Ιούλιου..!!!







Μέσα από εδώ θα σας ενυμερώνω γιατην εξέλιξη των έργων. Ο προυπολογισμός του έργου θα ξεπεράσει το ποσό των 12,οοο.οοευρώ.Η κατασκεή του έργου στηρίζεται οικονομικός σε δωρεές ιδιοτών,λαχειοφόρο αγορά,τα έσοδα του παγκαρίου, και τέλος διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 15,00 ευρώ η ΛΙΘΟΣΚΑΛΙΣΤΗ ΕΙΚΩΝ #ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΙΑΣΕΛΛΑΚΙΩΤΙΣΑ#.!!!!Μια εικόνα που αξίζει να μπει σε όλα τα Διασελλακιώτικα σπίτια και όχι μόνο.Επίσης ευελπιστώ και στη συνδρομή του Δημάρχου μας Θεοδώρου Πορφύρη και όλου του Δ.Συμβουλίου.Θέλω να σας ευχαριστήσω έκ των προτέρων, έκ μέρους της διοικούσας επιτροπής και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για το ενδιαφέρων σας. Άπόστολος Τριανταφύλλης

Για τη δική σας συμμετοχή, επικοινωνήστε στο 6945786043. κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου